Log på

Preben Moeslund Højgaard

preben 1 685x385

Tlf. 29857739

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for sjælesorg, forbøn eller en samtale om troen og livet i det hele taget. Sjælesorg kan både være i forbindelse med sorg over sygdom, dødsfald og andre tab, men det kan også være tvivl og anfægtelser hos dig selv, kriser i familien, eller andet der er svært i dit liv. Der vil være tid til samtale, men også til at du kan modtage forbøn og skriftemål. Hvis man har brug for åndelig vejledning gennem flere samtaler, er det også en mulighed.
Kirkekontoret vil som udgangspunkt være åben hver tirsdag kl. 15-17, med undtagelser af ferier. I det tidsrum er jeg på kontoret og man er meget velkommen til at komme forbi og ellers kan man ringe eller skrive for at få lavet en aftale på et andet tidspunkt.
Kontoret ligger på 1. etage i missionshuset i Ans, Søndermarksgade 12, 8643 Ans By.

Jan Torp Kristensen

Formand for Menighedsrådet